Tőkehalmáj – gazdag íz és hihetetlen egészségügyi előnyök

A legtöbben már ismerik ennek az alapanyagnak az előnyeit: jó Omega-3 zsírsav forrás és magas D-vitamin tartalom, ami segít csökkenteni a gyulladást és roppant egészséges. Amit a legtöbben nem tudnak, hogy maga a tőkehalmáj valójában mennyire finom.

A belőle származó olaj pedig olyan táplálékkiegészítő, amit mindannyian ismerünk gyermekkorunkból, amikor mi vagy a barátaink naponta egy kanálnyit szedtünk az egészségünk érdekében. Ez azért volt muszáj, mivel a gyermekek általában nem esznek tőkehalmájat és a szüleik azt akarják, hogy ők is részesüljünk annak összes egészséges tulajdonságából. Az északi népek azonban mindig is ettek tőkehalmájat. Természetesen az idők során tökéletesítették a receptjeiket. Manapság mindannyian könnyedén élvezhetjük ennek a szuperélelmiszernek az egészségügyi előnyeit.

A pástétom a legalapvetőbb dolog, amit a tőkehalmájból készíthetünk. A krémes textúra és a gazdag íz csodálatos friss kenyérrel, pirítóssal vagy baguette-tel. Így néhány perc alatt nagyszerű és tápláló ételt készíthetünk magunknak.

Címkék:

A weboldal használatának folytatásával Ön elfogadja a cookie-k használatát További információk

A cookie beállítások ezen a weboldalon "cookie-k engedélyezve" beállításon vannak, hogy a lehető legjobb böngészési élményt nyújthassuk Önnek. Ha Ön folytatja ennek a weboldalnak a használatát anélkül, hogy megváltoztatná a cookie beállításokat, vagy az alábbi "Elfogadom" gombra kattint, akkor Ön hozzájárul a fentiekhez.

Bezárás